LekkerLed

Toon prijzen

Online LED verlichting van LekkerLed

Welkom bij LekkerLed! Dé webshop om uw LED verlichting en LED lampen te kopen. Wij bieden totaaloplossingen voor LED binnen- en buitenverlichting. LekkerLed levert LED lichtbronnen & armaturen en accessoires van Miidexx. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons bestellen. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Ook voor montage & installatie staan wij graag voor u klaar!

Montage/installatie

Wij monteren & installeren onze projecten op een professionele manier. Wilt u hier meer over weten? Wij adviseren u graag!

Ledspots

Ledspots zijn er in verschillende lichtkleuren, graden bundels en kleurweergaves. Daardoor kunnen ze prima gebruikt worden als algemene verlichting, maar ook als accentverlichting. Het zijn de vervangers voor de gloei- of halogeenlamp. Door uw huidige verlichting te vervangen gaat u veel efficiënter om met uw energieverbruik. Met de juiste dimmer zijn uw ledspots ook dimbaar indien dit is aangegeven. Als u hetzelfde lichteffect wilt behouden, lees dan goed de specificaties door en zorg dat deze gelijk zijn met uw oude verlichting. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste ledspots. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

ledspots

Straatverlichting

Ledstraatverlichting heeft ten opzichte van de traditionele straatverlichting lage stroomkosten, ze zijn dus energie-efficiënt. Ledstraatlampen worden vaak langs de weg gezien, maar worden ook veel gebruikt rondom bedrijfspanden en als erfverlichting. LekkerLed heeft een breed assortiment in straatverlichting met verschillende soorten wattages en lichtkleuren. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste straatverlichting? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Buitenverlichting

Buitenverlichting kan uw bedrijf echt helpen om op te vallen in het donker. Door de juiste buitenverlichting te gebruiken kan het uw bedrijfslogo of pand echt versterken. Omdat buitenverlichting vaak lang brandt kost het veel energie. Ledverlichting is daarin veel energie-efficiënter. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste buitenverlichting. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie. 

Buitenverlichting

Led TL buizen

Led TL buizen zijn de geschikte vervangers voor de huidige TL buizen. De welbekende TL buizen worden nog op veel locaties en bij veel bedrijven gebruikt. Door de huidige TL buizen te vervangen door led TL buizen gaat u veel energie besparen. Ook hebben de LED TL buizen een lange levensduur en bijna geen onderhoudskosten. Kijk naar uw huidige TL buis en kijk naar de lengte, voorschakelapparaat, wattage en lichtkleur. Zo zorgt u ervoor dat u hetzelfde lichteffect behoudt. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste Led TL buizen. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Ledstrips

Bij LekkerLed is het assortiment ledstrips veelzijdig. Zo hebben wij verschillende lengtes, wattages en lichtkleuren. Zo hebben wij ledstrips van 5 meter en dit loopt op tot wel 50 meter. Ledstrips zijn ideaal voor sfeer- of decoratieve verlichting. Door de ledtechniek verbruiken deze strips weinig energie. Een sfeervolle en tegelijkertijd slimme investering! Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste ledstrips. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Ledlampen

Op zoek naar nieuwe verlichting? Ledlampen zijn de meeste energie-efficiënte keuze bij het zoeken naar nieuwe verlichting. Het aanschaffen van ledverlichting is een goede investering en is meestal snel terugverdiend. Ledlampen gaan hebben een lange levensduur en zijn duurzaam, ze verbruiken weinig energie en stoten bijna tot geen warmte uit. Zijn uw huidige halogeen- of gloeilampen aan vervanging toe? Wij helpen je graag met het overstappen naar ledverlichting. Start met sparen en samen maken wij de kwaliteit van het milieu beter. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste ledlampen of ledverlichting? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Feestverlichting

Binnenkort een feestje? Bij LekkerLed hebben wij verschillende mogelijkheden voor feestverlichting. Deze feestverlichting is ideaal voor sfeer- of decoratieve verlichting voor allerlei verschillende soorten feesten. Door de ledtechniek verbruiken deze feestartikelen weinig energie. Een slimme en tegelijkertijd sfeervolle investering. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste feestverlichting? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Ledplafondverlichting

Ledplafondverlichting is de perfecte vervanger voor uw huidige plafondverlichting. Veel kantoorpanden maken gebruik van plafondverlichting in de vorm van panelen. Bij LekkerLed hebben wij een breed assortiment aan plafondverlichting. Verschillende soorten panelen, wattages en lichtkleuren. Ledplafondverlichting heeft bijna geen onderhoudskosten en gaat lang mee. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste plafondverlichting? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Speciale ledlampen

Ook voor speciale ledlampen bent u bij LekkerLed aan het juiste adres. Bij LekkerLed hebben wij een breed assortiment aan speciale ledverlichting. Denk hierbij aan schijnwerpers, led-projectors en speciale lampen. Deze hebben wij ook in veel verschillende soorten. Denk hierbij aan verschillende vormen, lichtkleuren en wattages. Mocht u vragen hebben of advies willen over de verschillende mogelijkheden in speciale ledverlichting? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.

Accessoires

Bij ledverlichting horen ook de nodige accessoires. Denk hierbij aan basisadapters, armaturen, voedingen, spothouders etc. Bij LekkerLed hebben wij veel verschillende soorten accessoires. Deze kunnen nodig zijn om armaturen goed aan te sluiten of kunnen ervoor zorgen dat de verlichting optimaal werkt.  Mocht u vragen hebben of advies willen over de verschillende mogelijkheden voor de juiste accessoires? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag en voorzien u van alle nodige informatie.