Zakelijk

Waarom u als bedrijf moet overstappen op Ledverlichting

 

LED is energiebesparend.

Energie besparen, wie wil dat nou niet? Een kleine aanpassing aan de energiebron en in de tussentijd je steentje bijdragen aan het milieu. Met ledverlichting bespaard u gemiddeld 50% aan energieverbruik. Bij sommige producten kunt u tot wel 70% besparen.


Goed voor de natuur

Wat gebeurt er met uw kapotte halogeen- of gloeilamp? Ze worden vaak bij het afval gegooid of ze vangen stof in de lade. De stoffen in deze vormen van verlichting kunnen gevaarlijk zijn voor mens en natuur. Bij ledverlichting ligt het anders. Ledverlichting heeft een langere levensduur. Mocht deze levensduur voorbij zijn dan kunnen ze veilig en gemakkelijk gerecycled worden. Het is dus heel goed voor de natuur en een goede vervanger voor uw halogeen- of gloeilamp!


Goede investering

In het eerste opzicht lijkt ledverlichting misschien duur, daarom is het ook een lange termijn investering. Ledverlichting is nog steeds snel aan het ontwikkelen. Dit gaat er op den duur ook voor zorgen dat de prijs van ledverlichting lager wordt, waardoor de overweging van ledverlichting steeds makkelijker wordt. De gemaakte investering is relatief gemakkelijk en snel terug te verdienen. We geven u hierover graat advies.


Alternatief voor alle lichtbronnen

Ledlampen hebben een retrofit design. Dit zorgt ervoor dat alle conventionele lichtbronnen gemakkelijk vervangen kunnen worden door ledlampen, het armatuur hoeft niet aangepast te worden.

Zo zijn er nog meer voordelen van ledverlichting. Wij zetten ze even voor u op een rijtje.

– Ledverlichting stoot geen hitte uit.

– Verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en vormen.

– Variatie in kleuren.

– Ledverlichting werkt in zowel een koude als een warme omgeving.

– Conventionele lichtbronnen flikkeren nog wel eens. Led knippert niet.

– Zoals hierboven al vermeld, maar zo belangrijk: Het is goed voor het milieu.

LekkerLed als partner voor ledverlichting

Alle zakelijke verlichting zoals lampen, tl-buizen, armaturen & accessoires regelt u eenvoudig via LekkerLed. De overstap op ledverlichting is zeer efficiënt op het gebied van energieverbruik. Het is mogelijk voor zowel bestaande als nieuwe situaties. Wij bieden u allerlei soorten verlichting, van winkel, kantoorverlichting tot aan buitenverlichting. Bij LekkerLed bent u altijd aan het juiste adres.

Voor onze B2B klanten hebben wij verschillende extra diensten. Denk aan montage, advies, offertes op maat en facturen.


Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Zakelijk account
  • Professioneel advies door experts
  • Kopen op rekening
  • Offerte en advies op projectbasis of grote volumes (op maat).

 

Voor offertes, advies of vragen helpen wij u graag.

LekkerLed

Mercatorstraat 40

7137 PX Lichtenvoorde

[email protected]